Saturday, November 13, 2010

akan kembali..

salamzz..

dah lama tak meneruskan novel sebening kasih. hampir setahun menyepi..terlalu banyak yang berlaku dalam hidup ni.

setahun itu telah byk mengajar dan memberi seribu pengalaman. kadang-kadang terasa seperti hilang motivasi diri..namun Allah lebih tahu kn.

tangan terluka tu sakit..namun hati yang terluka lebih sakit..tika kte sandar kan seribu harapan dan impian..pertaruhkan segala kesetiaan dan kejujuran. memberi dengan segala keupayaan dan kudrat. berkorban segala harta dan wang ringgit hingga kte sendiri mengenepikan keperluan kte untuk keperluan dia..tika itulah kte dilukai dan disakiti..namun Allah itu Maha Adil..tika kte teraniaya Dia tak pernah melupakan kte..terima kasih ya Allah di atas rahmatMu..

untuk mu emak dan ayah, terima kasih atas kasih sayang dan pengertianmu, maafkan anakmu atas segalanya..

untuk kak long, kak ngah dan adik yang kusayang, terima kasih kerana sentiasa mendengar walau kadang2 moody sbb xmampu menanggung perasaan ini..waaa..waaa..

untuk zu, yani, faiez, syida, izam..terima kasih sbb slalu mendengar, memberi semangat dan kadang2 buat ketupat kan..haha..cannot for get your sentencelh faiez.."aku xbleh lupa dia guna kete kau, suruh dia pusing blk meter kete, ntah2 berfoya2 dgn perempuan lain"..haha. sesungguhnya hati yang mengalami itu lebih terasa, faiez..

untuk lia_lianna, jagalah dia baik2. dia baik, tapi bukan baik untuk saya tapi terbaik untuk awk, maaf segala yang berlaku. untuk ascadrille, terima kasih atas segalanya..ape2 pun saya sentiasa doakan yang terbaik untuk awk. tahniah and its alright because I like the way..

last but not least untuk tunang@bakal suamiku..terima kasih atas segala cinta ini. I alwaz think love is lie but I change mymind when u come..cinta hingga hujung nyawa..ku hargai usahamu menyemai cinta ini tika hatiku kontang dan tak mampu menerima segala cinta..cinta itu telah membunuhku..kuhargai segala kesabaranmu walau kusering bercerita kisah-kisahku padamu..kerana kesabaran dan kematanganmu merantai hatiku..terima kasih atas segalanya..hari-hari bersamamu cukup indah dan sentiasa indah..sabarlah menanti 13 Mac 2011

dan untuk watak2 dalam novel ku..

aiman rifki, kisah anda tlh tamat
aliff firdaus, kisah kau akan bermula
aidil alimi, kisah mu akan mewarnai novel ini..

No comments:

Post a Comment